Laat ondernemerschap groeien

Victor Veldhof 06 10 80 25 64
Mark van der Steen 06 10 89 37 06
Bart van der Heiden 06 10 45 15 38
Hans van Boxtel 06 57 32 70 06
Rob Pagen 06 24 77 65 64

Red Lemon verwelkomt Hans van Boxtel!

11-04-2022

‘RED LEMON LAAT ONDERNEMERSCHAP GROEIEN’

Wie kan delen, kan groeien en hierdoor ook blijven groeien. RED LEMON verwelkomt haar nieuwe collega Hans van Boxtel. Ook Hans kan en wil zich verbinden aan de klantwaarden die wij vanuit RED LEMON zo belangrijk vinden, ‘het draait immers om de klant’. Hans is bevlogen en ervaren als het gaat om allerlei zakelijke vraagstukken en heeft brede ervaring opgebouwd als het gaat om financieringsvraagstukken.

In een wervelende tijd die vele ondernemers heeft uitgedaagd en tot nieuwe mogelijkheden heeft aangezet, heeft ook RED LEMON niet stilgezeten. Ook wij waren er voor díe ondernemers die op vele momenten steun nodig hadden en behoefte hadden aan een luisterend oor. RED LEMON heeft zich weten te onderscheiden, het bieden van het dichtbij gevoel, het tot denken aanzetten van de ondernemer hoe dingen anders kunnen en niet te vergeten ‘het bieden van de helpende hand’!

De komst van Hans van Boxtel is dan ook een warme aanvulling op ons team. Met zijn expertise en prettige eigenschappen in de verbinding naar ondernemers en hun bedrijven kan RED LEMON nu nog meer voor haar klanten betekenen. Hans brengt zijn enthousiasme en gedrevenheid graag mee in de ondersteuning en ‘praktische helpende hand’ voor de ondernemer.

Zoals Hans zelf zegt “Zaken die ik samen met mijn toewijding, laagdrempeligheid en eerlijkheid ga inzetten om jou als ondernemer te ondersteunen met financiële en organisatorische uitdagingen. Daarnaast help ik je volledig met het regelen van de meest optimale financieringsoplossing. Dit om gezond en duurzaam te kunnen groeien!”

Welkom Hans! Wij zijn blij met onze nieuwe samenwerking.

Victor, Mark & Bart

(Foto van links naar rechts: Hans, Bart, Mark en Victor)