Laat ondernemerschap groeien

Victor Veldhof 06 10 80 25 64
Mark van der Steen 06 10 89 37 06
Bart van der Heiden 06 10 45 15 38
Hans van Boxtel 06 57 32 70 06
Rob Pagen 06 24 77 65 64

TIJD VOOR VERANDERING, TIJD VOOR IETS NIEUWS!

RED LEMON Laat ondernemerschap groeien

06 december 2018

Als zoon van een horeca ondernemer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. Een ervaring waar ik trots op ben en waardoor mijn liefde voor (familie)bedrijven ook is ontstaan!

 

Tijdens mijn dienstverband in de zakelijke financiële sector heb ik veel tijd met ondernemers mogen doorbrengen. Vanuit mijn diepgewortelde overtuiging dat het ondernemerschap vraagt om ‘dichtbij-gevoel’ en ‘beleving’ heb ik na vele jaren besloten mijn eigen weg in te slaan en MKB-ondernemers te ondersteunen op financieel en bedrijfskundig gebied. Alle ervaringen hebben mij gevormd tot wie ik ben. Nu 25 jaar verder mét een boek vol kennis, vakmanschap en creativiteit begint RED LEMON, voor jou, als ondernemer!

RED staat voor passie, gedrevenheid, energie en resultaatgerichtheid en LEMON voor verfrissende smaakmaker. Allemaal elementen die mij als mens kenmerken en die ik als financieel bedrijfskundig regisseur voor jouw onderneming inzet.

RED LEMON brengt oude tijden in het MKB weer tot leven door het vertrouwde en gewenste partnership terug te brengen aan de ondernemerstafel. Een manier van ondersteuning waarbij jij als ondernemer je omringd voelt door mensen die weten wat jou bezig houdt en die helpen met de business.

RED LEMON voelt als dichtbij, kruipt in jouw huid als ondernemer, daagt uit, zet aan tot denken, spiegelt en biedt tenslotte ook de helpende hand. Dit door in een regisseursrol én in samenwerking met jou en andere betrokken partijen (zoals de accountant en fiscalist) belangrijke financiële en bedrijfskundige thema’s binnen jouw bedrijf op te pakken. Dit zijn vaak onderwerpen waar jij als ondernemer geen tijd voor hebt en/of wilt vrijmaken.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.red-lemon.nl  Ik kijk uit naar jouw reactie!

Groet,
Victor

https://www.linkedin.com/pulse/tijd-voor-verandering-iets-nieuws-victor-veldhof